RYBIE STEAKY

Filé z tresky aljašskej obaľované v bylinkovej strúhanke, predsmažené.

ZATIAĽ NEHODNOTENÉ (2)
Ohodnoťte náš výrobok
cca. 8 min.
veľkosť balenia 250 g
176
kcal

100 g

RYBIE STEAKY

NAŠE SUROVINY

  • filé z tresky aljašskej 71 %
  • PŠENIČNÁ múka
  • slnečnicový olej
  • voda
  • zemiakový škrob
  • ryžová múka
  • jedlá soľ
  • oregano
  • tymian
  • paprika
  • droždie

NAKUPUJTE ONLINE

NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 g

Nutričné hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 740 kJ/176 kcal
Tuky 7,2 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,0 g
Sacharidy 13,8 g
- z toho cukry: 0,5 g
Bielkoviny 13,8 g
Soľ 1,40 g

 

Hlbokozmrazený výrobok

SKLADOVANIE

  • * * : (-6°C) 4 dni
  • * * * : (-12°C) 3 týždne
  • * * * * : (-18°C) do konca lehoty minimálnej trvanlivosti

100 % PRÍRODNÁ CHUŤ

Používate vo svojej kuchyni glutamát (E620)? Vylepšujete chuť obľúbených jedál pridaním modifikovaného škrobu (E1413)? Robíte praženicu zo… sušených žĺtkov?

My tiež nie!

Vo FRoSTE staviame na prirodzenosť. Nepoužívame žiadne farbivá, aromatické látky ani ochucovadlá. Aby sme mohli zaistiť vynikajúcu chuť našich potravín, nepotrebujeme pridávať žiadne látky začínajúce písmenom E. Namiesto toho používame smotanu, kvalitný syr, domáce cestoviny alebo čerstvé bylinky.

Vďaka tomu sú výrobky FRoSTA, ktoré končia na vašom stole, prirodzene lahodné a obsah transparentný. Na obaloch výrobkov FRoSTA nenájdete všeobecný opis, ako je „korenie“ a „bylinky“. Vyjadrujeme sa konkrétne – napríklad „čierne korenie“ alebo „petržlen“, pretože sme hrdí na naše recepty, ktoré obsahujú 100 % prírodnú chuť.

PRÍPRAVA

Panvica:

Rozohrejte olej a vyprážajte zmrazené steaky na strednom stupni tepla 8 minút, niekoľkokrát obráťte.

 

Rúra:

Rozohrejte rúru na 220 °C. Vložte zmrazené prsty na plech na pečenie (s papierom na pečenie) a pečte 18 minút (17 minút v teplovzdušnej rúre).

 

ALERGÉNY A STOPOVÉ MNOŽSTVÁ

  • Lepok
  • Ryby