Mexican Fish Fingers

Rybie prsty v pikantnej strúhanke s kukuričnými vločkami, predsmažené.

ZATIAĽ NEHODNOTENÉ (0)
Ohodnoťte náš výrobok

NAŠE SUROVINY

  • Filé z bielej ryby 61% (A – treska aljašská, D – hejk; pozri údaj na bočnej strane obalu)
  • strúhanka (pšeničná múka, kukuričné vločky 2 %, koreniny (paprika, cčhilli, čierne korenie, koriander, kurkuma, senovka grécka, rímska rasca, fenikel)
  • jedlá soľ
  • slnečnicový olej
  • voda
  • pšeničná múka
  • koreniny (čili, paprika, čierne korenie, koriander, kurkuma, senovka grécka, rímska rasca, fenikel)
  • pšeničný škrob
  • jedlá soľ
  • cukor

NAKUPUJTE ONLINE

NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 g

"Nutričné hodnoty na 100 g
Energetická hodnota ................. kJ/ kcal
Tuky ..............................g

  • z toho nasýtené mastné kyseliny........... g
    Sacharidy ................ g
  • z toho cukry............ g
    Bielkoviny........................ g
    Soľ............................. g

Hlbokozmrazený výrobok"

100 % PRÍRODNÁ CHUŤ

Používate vo svojej kuchyni glutamát (E620)? Vylepšujete chuť obľúbených jedál pridaním modifikovaného škrobu (E1413)? Robíte praženicu zo… sušených žĺtkov?

My tiež nie!

Vo FRoSTE staviame na prirodzenosť. Nepoužívame žiadne farbivá, aromatické látky ani ochucovadlá. Aby sme mohli zaistiť vynikajúcu chuť našich potravín, nepotrebujeme pridávať žiadne látky začínajúce písmenom E. Namiesto toho používame smotanu, kvalitný syr, domáce cestoviny alebo čerstvé bylinky.

Vďaka tomu sú výrobky FRoSTA, ktoré končia na vašom stole, prirodzene lahodné a obsah transparentný. Na obaloch výrobkov FRoSTA nenájdete všeobecný opis, ako je „korenie“ a „bylinky“. Vyjadrujeme sa konkrétne – napríklad „čierne korenie“ alebo „petržlen“, pretože sme hrdí na naše recepty, ktoré obsahujú 100 % prírodnú chuť.

PRÍPRAVA

Rúra:

Rozohrejte rúru na 220 °C. Vložte zmrazené prsty na plech na
pečenie (s papierom na pečenie) a pečte 12-15 minút (8-9 minút v
teplovzdušnej rúre).

Panvica:

Rozohrejte olej, vložte zmrazené prsty a vyprážajte na
strednom stupni tepla 6 minút, niekoľkokrát obráťte."

ALERGÉNY A STOPOVÉ MNOŽSTVÁ