FILÉ DE LUX SO ŠPENÁTOM

Filé z tresky aljašskej so špenátovou omáčkou v chrumkavej strúhanke, predsmažené.

ZATIAĽ NEHODNOTENÉ (2)
Ohodnoťte náš výrobok
cca. 15 min.
veľkosť balenia 220 g
219
kcal

100 g

FILÉ DE LUX SO ŠPENÁTOM

NAŠE SUROVINY

  • Filé z bielej ryby 45 % (A – treska aljašská, D – hejk, pozri údaj na bočnej strane obalu)
  • špenátová omáčka 18 % (špenát 10 %, voda, SMOTANA, MOZZARELLA, ryžový škrob, slnečnicový olej, jedlá soľ, muškátový oriešok)
  • PŠENIČNÁ múka
  • slnečnicový olej
  • voda
  • zemiakový škrob
  • jedlá soľ
  • strúhanka 13 % (pšeničná múka, kvasnice, jedlá soľ, cukor, mletá paprika, kurkuma, slnečnicový olej)

NAKUPUJTE ONLINE

NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 g

Nutričné hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 916 kJ/219 kcal
Tuky 11,0 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,9 g
Sacharidy 18,7 g
- z toho cukry: 0,4 g
Bielkoviny 10,7 g
Soľ 1,4 g

 

Hlbokozmrazený výrobok

SKLADOVANIE

  • * * : (-6°C) 4 dni
  • * * * : (-12°C) 3 týždne
  • * * * * : (-18°C) do konca lehoty minimálnej trvanlivosti

100 % PRÍRODNÁ CHUŤ

Používate vo svojej kuchyni glutamát (E620)? Vylepšujete chuť obľúbených jedál pridaním modifikovaného škrobu (E1413)? Robíte praženicu zo… sušených žĺtkov?

My tiež nie!

Vo FRoSTE staviame na prirodzenosť. Nepoužívame žiadne farbivá, aromatické látky ani ochucovadlá. Aby sme mohli zaistiť vynikajúcu chuť našich potravín, nepotrebujeme pridávať žiadne látky začínajúce písmenom E. Namiesto toho používame smotanu, kvalitný syr, domáce cestoviny alebo čerstvé bylinky.

Vďaka tomu sú výrobky FRoSTA, ktoré končia na vašom stole, prirodzene lahodné a obsah transparentný. Na obaloch výrobkov FRoSTA nenájdete všeobecný opis, ako je „korenie“ a „bylinky“. Vyjadrujeme sa konkrétne – napríklad „čierne korenie“ alebo „petržlen“, pretože sme hrdí na naše recepty, ktoré obsahujú 100 % prírodnú chuť.

PRÍPRAVA

Panvica:

Rozohrejte olej a vyprážajte zmrazené filé na strednom stupni tepla 10 minút, niekoľkokrát obráťte.

 

Rúra:

Rozohrejte rúru na 200 °C. Zmrazené filé vložte na plech na pečenie a pečte približne 16 minút (15 minút v teplovzdušnej rúre).

 

 

 

 

Po rozmrazení znovu nezmrazujte

ALERGÉNY A STOPOVÉ MNOŽSTVÁ

  • Lepok
  • Mlieko
  • Ryby