RYBIE PRSTY

Klasická chuť uzavretá v rodinnom balení. Pretože viac rybích prstov znamená viac úsmevov pri stole.

ZATIAĽ NEHODNOTENÉ (2)
Ohodnoťte náš výrobok
cca. 11 min.
veľkosť balenia 450 g
187
kcal

100 g

RYBIE PRSTY

NAŠE SUROVINY

  • filé z tresky aljašskej 65 %
  • PŠENIČNÁ múka
  • slnečnicový olej
  • voda
  • zemiakový škrob
  • jedlá soľ
  • mletá paprika
  • kurkuma
  • droždie

NAKUPUJTE ONLINE

NUTRIČNÉ HODNOTY NA 100 g

Nutričné hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 783 kJ/187 kcal
Tuky 8,3 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy 14,7 g
- z toho cukry: 0,9 g
Bielkoviny 12,9 g
Soľ 0,94 g

 

Hlbokozmrazený výrobok

SKLADOVANIE

  • * * : (-6°C) 4 dni
  • * * * : (-12°C) 3 týždne
  • * * * * : (-18°C) do konca lehoty minimálnej trvanlivosti

100 % PRÍRODNÁ CHUŤ

Používate vo svojej kuchyni glutamát (E620)? Vylepšujete chuť obľúbených jedál pridaním modifikovaného škrobu (E1413)? Robíte praženicu zo… sušených žĺtkov?

My tiež nie!

Vo FRoSTE staviame na prirodzenosť. Nepoužívame žiadne farbivá, aromatické látky ani ochucovadlá. Aby sme mohli zaistiť vynikajúcu chuť našich potravín, nepotrebujeme pridávať žiadne látky začínajúce písmenom E. Namiesto toho používame smotanu, kvalitný syr, domáce cestoviny alebo čerstvé bylinky.

Vďaka tomu sú výrobky FRoSTA, ktoré končia na vašom stole, prirodzene lahodné a obsah transparentný. Na obaloch výrobkov FRoSTA nenájdete všeobecný opis, ako je „korenie“ a „bylinky“. Vyjadrujeme sa konkrétne – napríklad „čierne korenie“ alebo „petržlen“, pretože sme hrdí na naše recepty, ktoré obsahujú 100 % prírodnú chuť.

PRÍPRAVA

Rúra:

Rozohrejte rúru na 230 °C a pečte zmrazené rybie prsty na plechu na pečenie (vyloženom papierom na pečenie) približne 14 minút (11 minút v teplovzdušnej rúre).

 

Panvica:

Rozohrejte olej a smažte zmrazené rybie prsty na strednom stupni tepla približne 6 minút, niekoľkokrát obráťte.

 

Po rozmrazení znovu nezmrazujte

ALERGÉNY A STOPOVÉ MNOŽSTVÁ

  • Lepok
  • Ryby